Thuisverpleging Waregem

Bij thuisverpleging Chantal, begrijpen we dat iedereen anders is. Wij zijn een thuisverpleegkundige dienst die toegankelijk is voor iedereen, ongeacht leeftijd of aandoening. Ons professioneel team zorgt ervoor dat je een betrouwbare, meelevende en uitstekende service ontvangt die aan je wensen voldoet.

De beste support in jouw streek

Wij staan voor persoonlijke, kwalitatieve en specifieke zorg op maat van de cliënt. Wij hechten waarde aan feedback en voortdurende verbetering om ervoor te zorgen dat wij je constant de ondersteuning bieden die je vereist. Onze dienst is voornamelijk actief in de regio;
Deerlijk – Vichte – Harelbeke – Desselgem – Beveren-leie – Sint-eloois-vijve en Waregem.

Thuiszorg

Zorgdiensten

Verpleging op en top!

Ons doel is het aanbieden van de beste normen van individuele thuisverpleging Waregem. Ons team van gediplomeerde verpleegkundigen kan je de volgende hulp aanbieden:

  • Wondverzorging: voor decubitus of doorligwonden, brandwonden, diabetische voetverzorging, veneuze ulcera, necrotische wonden en skin tears (scheuren van de huid)
  • Injecties
  • Verzorging van stoma’s
  • Toedienen en bereiden van medicatie
  • Port-a-cath en andere katheterzorg
  • Sondevoeding en verzorging
  • Palliatieve ondersteuning
  • Hygiënische zorg
thuisverpleging {gemeente}

Dringend nodige zorgen? BEL:

0472/125 018

0491/088 307

Thuiszorg

Het idee van oud worden kan verwarrend zijn voor zowel de persoon zelf als voor de dierbaren in zijn omgeving. Als zorgdrager wil je die persoon de beste zorg toebrengen, zeker wanneer je in een situatie zit waar je zorg moet dragen voor de persoon die voor jou heeft gezorgd. Echter, kan het zijn dat je niet over de tijd of expertise beschikt om voor een ouder persoon te zorgen. Daarom zou je kunnen overwegen om speciale en ondersteunende thuiszorg voor hen te verlenen. Geavanceerde thuiszorg kan je dierbaren een ander ervaring geven, hun kwaliteit van leven sterk opknappen, en gemak brengen waardoor je je op je gemak voelt dat je dierbaren in goede handen liggen zonder dat je voor hen hoeft te zorgen. Wij bieden de noodzakelijke persoonlijke thuiszorg en ondersteuning om het leven van ouderen, arbeidsongeschikten en mensen met gezondheidsproblemen te verbeteren. Wij zijn toegewijd aan het geven van de hulp die je dierbaren nodig hebben in het comfort van hun huis.

Wij maken het makkelijker!

Als jezelf of je geliefde nog onafhankelijk kan zijn, zal ons team alles in overweging nemen, en wij zullen jullie helpen en begeleiden om jullie de beschikbare alternatieven te doen begrijpen. We zullen jullie situatie evalueren en de noodzakelijke thuisverpleging geven volgens jullie persoonlijke behoeften.

We geven echt om onze cliënten

Niets is een hogere prioriteit dan het geluk, welzijn en veiligheid van onze patiënten.  Chantals Team investeert veel in het bezorgen van de beste zorg diensten. Wij hebben een opgeleid team dat je de beste opties voor thuisverpleging Waregem voor je dierbaren of jezelf kan bieden.

Ons team wordt gevormd door opgeleide professionals die je kunnen assisteren met de ondersteuning en behandeling volgens je individuele problemen.

Uitzonderlijke zorg bij je thuis

In de eerste plaats, geeft het Chantal Team prioriteit aan het leren kennen van je persoonlijke interesses, wensen en behoeften voor thuisbehandeling. Voor ons is het van belang om naar je te luisteren en je te leren kennen. Vervolgens leggen wij je onze diensten uit en stemmen we deze af op je keuzes. Via deze weg kunnen wij je precies bieden wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt en op de manier die je nodig hebt.

Wij bieden professionele en zorgzame ondersteuning die is toegewijd aan je persoonlijke thuiszorgbehoeften. Wij bieden uitzonderlijke zorg in je huis met een scala aan diensten, van persoonlijke verzorging, hulp bij medicatie, tot hooggekwalificeerde verpleging en palliatieve zorg. Het is onze taak om je te helpen een gelukkig en gezond leven te leiden op de plek die het belangrijkst is: namelijk je thuis.

Kwalificaties en opleiding

Ons team is volledig getraind en klaar om thuiszorg te verlenen aan ouderen.

Wij zullen je begeleiden met de ideale dienst om je dierbaren te steunen en hen de zorg te bezorgen die zij nodig hebben. Wij zijn bewust dat het zorgelijk kan zijn om anderen in je huis toe te laten, vooral wanneer het om een bejaard of teer kind gaat. Echter, kan je met Chantals team erop vertrouwen dat wij betrouwbare en veilige ondersteuning zullen bieden door het opbouwen van een vertrouwensrelatie met je, je familie en je speciale dierbare.

Contacteer ons